% 20 Uzun Karbon Fiber Takviyeli Naylon 12
Ürün Detayları
![]()
| Ürün adı | % 20 Uzun Karbon Fiber Takviyeli Naylon 12 |
| Renk | Siyah |
| tip | LFRT Granül |
| Dolgulu İçerik | % 10-60 Uzun karbon fiber |
Anavatan | Xiamen, Çin |
| Liman | Xiamen Limanı |
Marka adı | LFT-G |
| Teslimat süresi | Ödeme sonra 10-15 gün |
PA Özellikleri: PA12 mekanik özellikleri, ısı direnci, aşınma direnci, kimyasal direnç ve kendi kendini yağlama gibi iyi bir genel performansa sahiptir ve düşük sürtünme katsayısı, belirli bir derecede alev direnci, kolay işleme, kullanıma uygun Cam elyaf ve diğer dolgu maddeleri Gelişmiş modifikasyon ile performansı artırın ve uygulamanın kapsamını genişletin.
PA çeşitleri: PA6, PA66, PA11, PA12, PA610, PA612, PA1010, PA46, PA7, PA9, PA13, yanı sıra son yıllarda geliştirilen yarı aromatik naylon PA6T ve özel naylon birçok yeni çeşidi vardır.
PA plastik, dünya mühendislik plastikleri pazarının yaklaşık% 35'ini oluşturan, yaygın olarak kullanılan genel amaçlı mühendislik plastikleri olan uzun bir geçmişe sahiptir.
LFT Avantajı
![]()
Uzun Karbon Elyaf Takviyeli Poliamid 12, cam elyaf takviyeli termoplastiklerden, PA12-LCF'nin "yorulma" özelliklerine sahip olmadığından, yani kalıplanmış parçanın yük alanında mikro çatlak birikmemesi bakımından farklılık gösterir. Karbon fiber takviyeli parçaların uçtan uca (geçme) hasarı çatlaklarda artışa neden olmamasına rağmen, bu çatlaklar karbon fiberlerin varlığından dolayı "kaybolur". Uzun karbon fiber takviyeli PA12, cam elyaf takviyeli plastiklerden daha fazla korozyon direncine ve daha iyi fiziksel özelliklere sahiptir. Ve mükemmel mekanik özellikleri nedeniyle, metal için ideal bir alternatiftir.
![]() | ![]() |
Bizim takım
![]()

● Ar-Ge ekibi, 10 yılı aşkın Ar-Ge ve modifiye plastiklerde üretim tecrübesi ile birçok profesyonel doktor ve ustadan oluşmaktadır.
● Deneyimli analiz ve test ekibi, lider ve tam deneysel ekipmana sahip olmak.
● Dünya standartlarında fabrika yönetimi deneyimi olan üretim ekibi.
Neden bizi seçmelisiniz
![]()
● Verimli üretim ve hızlı teslimat
● Müşterilerin ihtiyaçlarına saygı gösterin, özelleştirilmiş ürünler sunun, müşterilerin gereksinimlerini karşılamak için en iyi şekilde çalışın.
● ISO 9001: 2008, SGS ve REACH
● Sıkı kalite kontrol sistemi, her üretim süreci kesinlikle bizim tarafımızdan denetlenecektir.
● İyi satış sonrası servis
Temas
![]()
Daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Mike Lee
Tel: + 86-0592-7277077
Email: sale02@lfrtplastic.com
Ekle: No.27 Hongxi Yolu, Tiangong Chuangxin Teknoloji Parkı, Maxiang Kasabası, Xiang'an Dist., Xiamen, Fujian, Çin.
Popüler Etiketler: % 20 uzun karbon fiber takviyeli naylon 12, Çin, üreticiler, tedarikçiler, fabrika, satın al, özelleştirilmiş